Kartais namuose nėra įdomių ingredientų, viskas nuobodu. Tokiu atveju galite šiek tiek paeksperimentuoti kulinarijos versle ir iš įprastos maltos mėsos ir bulvių pasigaminti ką nors ypatingo.
Šis derinys yra labai populiarus, yra daugybė patiekalų iš šių ingredientų. Pavyzdžiui, galite gaminti troškinius, blynus, zrazy, kotletus, pyragus, blynus ir kt. Štai vienas iš receptų, kurį šiandien esame pasiruošę jums pasiūlyti.
Ingridientai:
- 600 gr maltos mėsos;
- 4 bulvių;
- 2 riekelės duonos;
- 1 svogūnas;
- Pienas;
- 100 gr sūrio;
- 5 raugintų agurkų;
- 2-3 šaukštai majonezo.
Maisto gaminimas:
Dvi duonos riekeles supjaustykite kubeliais. Tuo pačiu atsikratome plutos. Perkelkite į dubenį ir užpilkite šiek tiek pieno. Paliekame 10 minučių.
Duoną sutrinkite šakute ir į ją įdėkite 600 g maltos mėsos. Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite į dubenį su likusiais ingredientais.
Įpilkite druskos ir prieskonių pagal skonį.
Pats laikas viską išmaišyti šaukštu. Pasirodė geras faršas.
Keturias bulves sutriname ant smulkios trintuvės. Sudėkite ant sietelio, kad pašalintumėte drėgmės perteklių.
Raugintus agurkus sutriname ant rupios trintuvės. Sūriui naudojame smulkią tarka.
Pradėkime virti mėsos kukulius. Nuimkite vidutinio dydžio gabalėlį ir iš jo iškočiokite rutulį. Kepimo skardą uždengiame folija ir išdėliojame gaminius. Iš viso jų buvo devyni.
Dabar spaudžiame kiekvieną kotletą, iš jo darome pyragą. Ant viršaus paskleiskite tarkuotas bulves. Kitas sluoksnis – marinuoti agurkai.
Pabaigoje pabarstykite vis daugiau sūrio.
Su konditeriniu maišeliu išspauskite majonezą.
Mes siunčiame į orkaitę 45 minutes. Temperatūra 180 laipsnių.
Patiekalas paruoštas ir atrodo labai patraukliai. Būtinai pabandykite.