0

Kiekvieną dieną gaminu sūnui maistą į mokyklą. Paprasti tinginio pyragėliai

Share
  • 2023-01-18


Apie pyragėlius žinoma gana daug informacijos. Ypač jie mėgo gaminti šį patiekalą viduramžiais. Tai buvo paprasti pyragėliai, kuriais buvo galima pamaitinti daugybę žmonių.

Tačiau pyragėliai buvo naudojami ir pramogoms. Atrodytų, kaip galima smagiai praleisti laiką kepant?


Europa viduramžiais garsėjo savo žiaurumu tiek žmonių, tiek gyvūnų atžvilgiu. Kartą vienas iš karalių liepė pyrage iškepti gyvūną. Be to, gyvūnas turi būti gyvas tuo metu, kai atidaromas pyragas.

Taigi tai pasirodė kaip pramoga aukščiausiai aukštuomenei. Pyragai su gyvais gyvūnais buvo aktualūs jau seniai.

Gerai, kad ši tendencija baigėsi. Dabar žmonės nori tiesiog mėgautis kepimo skoniu.

Ingredientai:


  • kefyras – 200 ml;
  • druska – ½ šaukštelio;
  • miltai – 180 g;
  • kepimo milteliai – 6 g;
  • kiaušiniai – 3 vnt .;
  • augalinis aliejus – 150 ml;
  • dešra – 200 g.

Gaminimo procesas:

Dubenyje sumaišykite kefyrą, kiaušinį, 50 ml augalinio aliejaus, gerai išmaišykite ingredientus. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijoti į kiaušinių mišinį. Masę pasūdykite, užminkykite vienalytę tešlą.

Porą kiaušinių išverdame kietai išvirtus, atvėsiname, nulupame ir kartu su dešra sutriname ant smulkių trintuvės gvazdikėlių. Produktus integruojame į tešlą, toliau minkome visą masę.

Augalinis aliejus turi būti įkaitintas keptuvėje. Naudodami šaukštą išdėliokite pyragėlių porcijas. Kepkite pyragaičius iš kiekvienos pusės iki auksinės rudos spalvos.


Toks pyragėlių gaminimo būdas yra kuo tingesnis.

Tinka žmonėms, kurie ne itin mėgsta ilgai kepti sočius produktus.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com