Iš visų kepinių rūšių blynai laikomi paprasčiausiais. Pagaminti šiuos mažus storus blynelius nėra sunku net pradedančiajai šeimininkei. Tokiu atveju gaunamas sotus ir skanus patiekalas, kurį galima derinti su įvairiais priedais grietinės ar kondensuoto pieno pavidalu.
Keptuvės buvo išrastos labai seniai, 10 mūsų eros amžiuje. Tačiau tai tik rašytinė nuoroda. Tai reiškia, kad blynus būtų galima paruošti gerokai anksčiau nei metraštinė informacija.
Yra daug kepinių variantų. Pavyzdžiui, ypatingi amerikietiški blynai. Blynus mėgsta ir Japonija, kur šis kepinys yra lygus ir auksinės spalvos.
Pusryčiams pasistengsime, kad blynai būtų sotūs ir su papildomais priedais.
Ingredientai pusryčių blynams:
- vištienos kiaušiniai – 2 vnt .;
- sūris – 50 g;
- grietinė – 2 valg.šaukštai;
- dešra – 50 g;
- miltai – 2 valg.šaukštai;
- pomidoras – 1vnt;
- soda – žiupsnelis;
- druska – žiupsnelis.
Blynų ruošimas pusryčiams:
Į dubenį įmušame porą kiaušinių, supilame grietinę, suberiame miltus, druską ir sodą. Sumaišykite komponentus iki vientisos masės.
Pomidorą supjaustykite mažais kvadratėliais. Tą patį darome su kumpiu ir sūriu. Į gautą tešlą integruojame susmulkintą pomidorą, sūrį ir dešrą, gerai išmaišome.
Keptuvę statome ant vidutinės ugnies, paviršių apdorojame nedideliu kiekiu aliejaus. Dalimis perkeliame trintuvų ruošinius į keptuvę.
Kepkite blynus po dangčiu po 5 minutes iš kiekvienos pusės.
Dėl to turime sočius blynus naujoje interpretacijoje.
Tai naujas patiekalo skonis, kuris dar ilgai netrukdys šeimai.