Viskas, ko jums reikia, yra bulvės, kad sukurtumėte puikų pyrago pakaitalą. Tikrai išbandykite, nes tai verta.
Jei planavote pasigaminti ką nors savo patiekalui, prie kurio norėtumėte kepti kepinius, bet neturite to namuose, jums nereikia eiti į parduotuvę.
Galite paruošti pakaitalą iš paprastų bulvių, kurių dėka duonos tikrai nepasiilgsite . Tai labai paprasta ir tai gali padaryti net pradedantysis. Na, nieko nelaukite ir pirmyn. Tai taip pat neužims daug laiko, o tai taip pat yra didelis pliusas.
Ko tau prireiks
Kiekvienas žmogus dažniausiai namuose turi kokį nors pyragą. Na, kartais būna taip, kad pažiūri į sandėliuką ir nematai duonos. Štai kodėl jis dažniausiai bėga į parduotuvę nusipirkti .
Tačiau pagal šį paprastą receptą galite pagaminti puikų bulvių pakaitalą. Na, tiesiog pabandykite.
Jums reikės:
- 150 – 200 g virtų bulvių
- 50 ml šilto pieno
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 7 g mielių
- 50 g lydyto sviesto
- 1 kiaušinis
- petražolės
- 250 g miltų
Tai tikrai paprasta
Vieną neluptą bulvę išvirkite pasūdytame vandenyje. Išvirus užpilkite karštu pienu ir sutrinkite į tyrę. Įpilkite 1 šaukštą cukraus ir greitai paruošiamų mielių.
Šiuos ingredientus gerai išmaišykite šluotele . Bulvių masę pasūdykite ir aptepkite lydytu sviestu. Įmuškite 1 kiaušinį ir suberkite kapotas petražoles. Dar kartą viską išmaišykite. Išsijokite daugiau miltų ir mentele formuokite tešlą.
Uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 1,5 valandos. Stačiakampę kepimo formą ištepkite sviestu. Supilkite tešlą į formą ir paskleiskite ant dugno. Tada palikite tešlą kilti apie pusvalandį.
Praėjus šiam laikui, rankomis padarykite gilesnius tešlos griovelius . Sūrį supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į iš anksto paruoštus griovelius.
Pašaukite į orkaitę 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Na, praėjus šiam laikui, jūs turite paruoštą duonos pakaitalą. Linkime gero apetito.