0

Naujųjų metų užkandis per 15 minučių. Šventiniai krabų suktinukai

Share
  • 2022-12-19


Sušis yra tradicinis japonų patiekalas. Pagrindinis sušių ir suktinukų niuansas – žalios jūros gėrybės iš vandenynų ir upių. Taip pat didelę reikšmę ruošiant sušius turi tam tikru būdu virti ryžiai.

Kad nesusirgtų nemaloniomis ligomis, žaliai žuviai sušiuose buvo išrastas specialus sojų padažas. Senovėje prie žuvies buvo patiekiami ir įvairūs aštrūs padažai, kurie visiškai išvalė jūros gėrybes nuo kenksmingų medžiagų ir kitų dalykų.


Suši yra mėgstami visame pasaulyje. Dabar sunku rasti šalį, kurioje jie nebūtų girdėję, kas yra ritinėliai. Paruoškime savotiškus sušius iš krabų lazdelių šventiniam stalui.

Ingredientai:

  • krabų lazdelės – 200 g;
  • druska – žiupsnelis;
  • kiaušiniai – 4 vnt .;
  • žalumynai – 20 g;
  • sūris – 150 g;
  • agurkas – 1 vnt;
  • majonezas – 2 valgomieji šaukštai;
  • česnakai – 3 skiltelės.

Gaminimo procesas:

Virkite kiaušinius 10 minučių, atvėsinkite ir padalinkite į trynius ir baltymus. Kiaušinių baltymus sutrinkite ant vidutinių trintuvės gvazdikėlių į indą.


Sūrį sumalkite panašiai kaip kiaušinius, smulkius dantukus įtrinkite česnaku. Sumaišykite visus ingredientus su druska ir majonezu.

Agurką supjaustykite plonomis juostelėmis, žalumynus susmulkinkite į dulkes. Gana smulkiai sutriname trynius ir likusį sūrį.

Išskleidžiame krabų lazdeles sluoksniais.

Ant kiekvieno sluoksnio išdėliokite po šaukštą gauto įdaro. Masę tolygiai paskirstome per sluoksnį, o kraštas, nudažytas raudonai, neliečiamas.


Į įdaro vidurį dedame šiaudelį agurko, krabų sluoksnį paverčiame vyniotiniu.

Vyniotinį padalinkite į 2-3 dalis, pamerkite į trynio arba sūrio drožles.

Sūrio ir trynių kepures pabarstykite susmulkintomis žolelėmis. Rezultatas – skanus ir originalus užkandis suktinukų pavidalu.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com