0

Skanus sluoksniuotos tešlos užkandis: visi svečiai prašė recepto. Naujųjų metų stalui tikrai gaminsiu

Share
  • 2022-12-03


Sluoksniuota tešla turi įdomią kūrimo istoriją. Jį XVII amžiuje išrado Klaudijus Gelė. Jis norėjo tėčiui iškepti skanios dietinės duonos, bet tai pasirodė kaip kulinarinis stebuklas.

Štai vienas iš užkandžių receptų naudojant sluoksniuotą tešlą. Produktas turi labai skanų įdarą, kuris tinka bet kuriai šventei.


Ingridientai:

  • 800 gr sluoksniuotos tešlos;
  • 1 kiaušinis;
  • 300 gr lydyto sūrio;
  • 200 gr kumpio;
  • 200 gr raugintų agurkų;
  • Žalumynai;

Maisto gaminimas:

Kumpį sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į lydytą sūrį. Tada imame 200 gramų raugintų agurkų ir vėl naudojame trintuvą.

Sumaišykite ingredientus kartu.


Tada išimame gatavą sluoksniuotą tešlą, dedame ant pergamento. Ant viršaus išdėstome ruošinį. Naudodami mentele, tolygiai paskirstykite per visą paviršių.

Tada paimkite antrą sluoksniuotos tešlos sluoksnį ir uždenkite ant viršaus.

Kraštai pasirodė nelygūs, todėl atsikratome tešlos pertekliaus. Kad gaminys būtų gražus, atliksime šiuos veiksmus:

Ant viršaus užspauskite orkaitės groteles, suformuodami kvadratus. Iškirpti išilgai kontūro


Perkelkite į kepimo skardą ir aptepkite plaktu kiaušiniu.

Mes siunčiame į orkaitę, dvidešimt minučių pašildytą iki šimto aštuoniasdešimt laipsnių.

Perkelkite į lėkštę ir papuoškite petražolėmis.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com