0

Užkandis, kurį gamindavome 90-aisiais. Gaminamas per 10 minučių: skanus ir paprastas

Share
  • 2022-11-26


Sumuštiniai visada buvo lengvų ir greitų pusryčių sąraše. Tačiau yra daugybė sumuštinių gaminimo galimybių. Juos galima pasigaminti ne tik ryte, bet ir ant šventinio stalo. Ypač jei pasirinksite gerą užtepėlę ant duonos.

Per pandemiją pradėta tepti duoną su kažkuo ant viršaus. Skaičiuojama, kad daugiausiai sirgo tie žmonės, kurie valgė duoną.


Priežastis buvo ta, kad kai duona nukrito, ji buvo ramiai pakelta nuo grindų ir suvalgyta. Būtent tada Kopernikas pasiūlė duoną tepti kitais lengvais produktais. Iš pradžių buvo plakta grietinėlė, o paskui jau visai netoli nuo sviesto.

Ingridientai:

  • 2 lydyto sūrio;
  • 2 morkos;
  • 2-3 skiltelės česnako;
  • majonezas 2, 3 šaukštai;
  • druskos 1/3 šaukštelio;
  • Juodasis pipiras;
  • salotos lapai.

Maisto gaminimas:

Paimkite morką ir sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkime į lėkštę. Tą patį darome su lydytu sūriu. Sumaišykime ingredientus kartu.


Imame 2-3 skilteles česnako. Sumalkite juos specialiu įrankiu. Pridedame prie savo pasiruošimo. Taip pat druskos ir pipirų pagal skonį.

Sumaišykite užkandį ir palikite kurį laiką.

Dabar pereikime prie duonos. Dedame į skrudintuvą ir kai apkepa, ant jo paskirstome ruošinį.

Salotų lapai nebus nereikalingi, jie idealiai derinami su tokiais sumuštiniais. Todėl kaip dekoraciją po sumuštiniais dedame žalius lakštus.


Patiekalas labai paprastas ir itin greitai paruošiamas, tačiau bene kiekvienas atėjęs svečias, neabejingas sumuštiniams, tikrai paragaus jūsų skanėsto.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com