0

Karališkas užkandis, iš paprastų produktų. Svečiai sužavėti: visi prašė recepto

Share
  • 2022-11-25


Kiekvieną kartą, kai artėja didelės šventės, šeimininkes kankina ta pati dilema – ką gaminti stalui?

Faktas yra tas, kad daugelis klasikinių salotų šiais laikais prarado savo populiarumą ir aktualumą. Atitinkamai, kai šventei gaminame daug rusiškų salotų, didelė tikimybė, kad salotos nebus suvalgytos. Ką tada daryti su šia krūva maisto, išleisto patiekalui? Teisingai, išmeskite.


Šventės šiuo atžvilgiu gali būti šiek tiek ekonomiškesnės, jei gaminsite ką nors naujo ir originalaus. Pavyzdžiui, turėtumėte atkreipti dėmesį į užkandžius. Jie yra lengvesni ir greičiau suvalgomi, labai svarbūs šventinei vaišei.

Šventinio užkandžio ingredientai:

  • kepenys – 600 g;
  • druska – žiupsnelis;
  • miltai – 100 g;
  • grietinė – Art. l.;
  • vištienos kiaušiniai – 9 vnt .;
  • majonezas – str. l.;
  • pienas – 100 g;
  • lydytas sūris – 2 pakuotės;
  • augalinis aliejus – 2 šaukštai. l.

Šventinio užkandžio ruošimas:

Pirmiausia reikia kietai išvirti 5 kiaušinius ir atvėsinti iki kambario temperatūros. Kepenys pašalina perteklių, tai yra atliekas, ir sutrina trintuvu į tyrę.


Atskirame inde sumuškite 4 kiaušinius, pasūdykite ir išplakite iki vientisos masės. Į kiaušinių mišinį įpilkite pieno ir kepenų tyrės, išmaišykite. Miltus persijokite į masę, supilkite augalinius riebalus, sumaišykite produktus.

Keptuvę įkaitiname be aliejaus, iš paruoštos tešlos darome blynus.

Kai visi blynai bus paruošti, atsargiai nupjaukite jų kraštelius – papuoškite užkandį.

Virtus kiaušinius, lydytą sūrį sutrinkite ant vidutinių trintuvės gvazdikėlių ir sumaišykite su kepenėlių blynų krašteliais. Įdarą užpildome grietine ir majonezu, gerai išmaišome.


Į kiekvieną blyną dedame po valgomąjį šaukštą įdaro ir susukame į vamzdelį.

Taip gaunamas originalus ir maistingas užkandis.

Geriau gaminti daugiau, nes per šventę tokie blyneliai greitai baigiasi.


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com