0

Visi svečiai paprašė recepto! Paprastos salotos iš geros kokybės produktų: skanios ir paprastos!

Share


Salotos žmonijai žinomos nuo seniausių laikų. Anksčiau patiekalas būdavo ruošiamas iš žalumynų, nededant įvairiausių vaisių, daržovių, o ypač mėsos ar žuvies. Po ilgo laiko tarpo europiečiai nusprendė, kad verta salotas gaminti sotesnes. Taip patiekalas buvo pradėtas modernizuoti.

Dabar ruošiame daug salotų iš įvairių produktų. Daugumai jų tikrai nuobodu. Pabandykime išspręsti dilemą ir pasigaminti originalias salotas ant Jūsų šventinio stalo.



Salotų ingredientai:

majonezas – 2 šaukštai. l.;

vynuogės – 9 vnt .;

rūkyta vištienos krūtinėlė – 300 g;


graikinis riešutas – 70 g;

marinuoti agurkai – 3 vnt.;

kiaušiniai – 5 vnt.

Salotų paruošimas:


Prieš ruošiant salotas kiaušinius reikia kietai išvirti ir atvėsinti. Išvalius kiaušinius nuo lukštų, būtina atskirti trynius ir baltymus.

Pusę šaukšto majonezo uždėkite ant serviravimo indo, paskleiskite per visą paviršių. Vištieną supjaustome nedideliais kubeliais ir dedame ant padažo substrato.

Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais. Vištienos viršų patepkite puse šaukšto majonezo ir uždenkite marinuoto agurko griežinėliais.

Trynius sutrinkite ant smulkių trintuvės gvazdikėlių. Agurkus patepkite majonezu, pabarstykite trynių trupiniais.


Riešutus susmulkiname ir panašiai išsiunčiame į salotų viršų. Kontrolinis laikas sutepkite salotas iš visų pusių majonezu.

Baltymus sutriname ir šiomis drožlėmis apibarstome visas salotas. Patiekalą puošiame vynuogėmis ir riešutų likučiais.

Dėl to šventiniam stalui paruošėme puikias salotas. Šis patiekalas atrodys labai originaliai ir nenuvils jūsų skonio.



WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com